WooCommerce je brezplačen vtičnik za WordPress, ki mu doda orodja za spletno prodajo. WooCommerce poganja več kot 1.6 milijona spletnih trgovin na spletu. Uporabnikom je na voljo prijazen uporabniški vmesnik, ki omogoča hitro dodajanje in spreminjanje produktov, ter mnogo drugih orodji, ki olajšajo vodenje spletne prodaje.

Zakaj WooCommerce:

Brezplačen

WooCommerce lahko trenutno prenesete popolnoma brezplačno. Čeprav je brezplačen in odprtokoden, ponuja široko paleto kvalitetnih orodji za prodajo na spletu. Poleg tega so na voljo tudi razširitve, ki jih je mogoče implementirati tudi naknadno, glede na potrebe vašega podjetja.

Fleksibilnost

Verjetno največja prednost WooCommerce je njegova prilagodljivost potrebam spletne prodaje. Produktom se lahko določi kategorije, cene, popuste (tudi kot kupon), poljubne atribute in mnogo več. Omogoča prodajo fizičnih, virtualnih, prenosljivih in “affiliate” produktov.

Analiza prodaje

WooCommerce ima že vgrajeno orodje za spremljanje prodaje na vaši spletni trgovini. Omogoča tudi integracijo z Google Analytics, kar še poveča vašo kontrolo nad vašo prodajo.